Szerző: " Takács Krisztina"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 8.

Cikk, tanulmány, mű

Koppányné Szabó Erika; Takács Krisztina: Exploiting the beneficial properties of microalgae for food and feed use. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (67) 4. pp. 3634-3648. (2021)

Koppányné Szabó Erika; Takács Krisztina: Mikroalgák előnyős tulajdonságainak kiaknázása élelmiszeripari és takarmányozási felhasználásra. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (67) 4. pp. 3619-3633. (2021)

Antal Otília; Némethné Szerdahelyi Emőke; Takács Krisztina: Application of in vitro human digestion models in the field of nutrition science. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (66) 4. pp. 3150-3157. (2020)

Antal Otília; Némethné Szerdahelyi Emőke; Takács Krisztina: In vitro humán emésztési modellek alkalmazása a táplálkozástudomány területén. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (66) 4. pp. 3140-3149. (2020)

Takács Krisztina; Koppányné Szabó Erika; Jánosi Anna: Advances in the development of gluten detection and quantitative determination methods. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 4. pp. 2232-2247. (2018)

Takács Krisztina; Koppányné Szabó Erika; Jánosi Anna: Előrelépések a gluténkimutatási és mennyiségi meghatározási módszerek fejlesztésében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 4. pp. 2212-2230. (2018)

Almási Dóra; Burdán Gabriella; Deli Andrea; Lipták Mónika Zoé; Molnár Márton; Ordasi Szilvia; Rudics Boglárka; Takács Gergely; Takács Krisztina; Tóth Lili: Értékek és példaképek a 7. és 8. osztályban. In: Egész-ség, (3) 1. p. 14. (2015)

Konferencia vagy workshop anyag

Ömböli Gréta Anna; Takács Krisztina; Szunomár Szilvia: Ápolói kézhigiéné monitoring: Mit mutat a gyakorlat? = Monitoring of hand hygiene in nursing: what does practice show? : [absztrakt].

A lista elkészítésének dátuma 2024. március 29. 11:55:56 CET.