Szerző: " Tarek-Tilistyák Judit"

Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 6.

Cikk, tanulmány, mű

Tarek-Tilistyák Judit: Evaluation of oil seed by-products as potential food ingredients. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia. pp. 129-136. (2009)

Konferencia vagy workshop anyag

Tarek-Tilistyák Judit; Cziáky Zoltán; Antal Tamás; Tarek Mohamed: Effect of drying methods on quality of fruit pomace : [abstract].

Tarek-Tilistyák Judit; Kücsön Gyula: Evaluation of water caltrop (Trapa natans L.) harvested from lake Tisza, Hungary : [abstract].

Tarek-Tilistyák Judit; Hegedüs István; Cziáky Zoltán; Tarek Mohamed: Sweet potato (Ipomoea batatas L.) leaves : bioactive constituents and shelf-life.

Tarek-Tilistyák Judit; Hegedüs István; Tarek Mohamed: Gluten free biscuits fortified through sweet potato flour.

Tarek Mohamed; Cziáky Zoltán; Hegedüs István; Tarek-Tilistyák Judit: Turning sweet potato juice into probiotic beverages.

A lista elkészítésének dátuma 2025. december 8. 23:26:16 CET.