Varga-Kántor Andrea; Alexa Loránd; Topa Emőke; Kovács Béla; Czipa Nikolett: Determination of the macroelement content of breads fortified with different spices and their contribution to the nutrient reference value. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 3. pp. 4047-4057. (2022)
Varga-Kántor Andrea; Alexa Loránd; Topa Emőke; Kovács Béla; Czipa Nikolett: Különböző fűszerekkel dúsított kenyerek makroelem tartalmának meghatározása és hozzájárulásuk a táplálkozási referencia értékhez. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 3. pp. 4036-4046. (2022)
Varga-Kántor Andrea; Alexa Loránd; Topa Emőke; Kovács Béla; Czipa Nikolett: Examination of breads enriched with dried basil and evaluation of the results. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (67) 4. pp. 3672-3678. (2021)
Topa Emőke; Alexa Loránd; Varga-Kántor Andrea; Kovács Béla; Czipa Nikolett: Piros gyümölcsök minőségi jellemzői friss és liofilizálás utáni állapotban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (67) 4. pp. 3649-3656. (2021)
Topa Emőke; Alexa Loránd; Varga-Kántor Andrea; Kovács Béla; Czipa Nikolett: Quality characteristics of red fruits fresh and after lyophilization. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (67) 4. pp. 3657-3664. (2021)
Varga-Kántor Andrea; Alexa Loránd; Topa Emőke; Kovács Béla; Czipa Nikolett: Szárított bazsalikommal dúsított kenyerek vizsgálata és eredményeinek értékelése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (67) 4. pp. 3665-3671. (2021)