Items where Author is " Ungai Diána"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 5.

Article

Ungai Diána and Sipos Péter and Győri Zoltán: Az őszi búza ásványianyag-tartalmának alakulása Magyarországon 30 év mérési eredményei alapján. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 3. pp. 4006-4012. (2022)

Ungai Diána and Sipos Péter and Győri Zoltán: Evolution of the mineral content of winter wheat in Hungary based on 30 years of measurement results. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 3. pp. 4013-4019. (2022)

Ungai Diána and Kovács Béla and Győri Zoltán: Az ásványianyag-tartalom alakulása a jubilejnaja 50 őszi búzafajtában (Triticum aestivum l.), különböző termesztési években és termőterületeken, Magyarországon. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 1. pp. 2396-2401. (2019)

Ungai Diána and Kovács Béla and Győri Zoltán: Mineral content of the Jubilejnaja 50 winter wheat (Triticum aestivum L.) in different growing years and areas in Hungary. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 1. pp. 2402-2405. (2019)

Győri Zoltán and Ungai Diána: Az élelmiszertudományi képzés fejlődése a Debreceni Egyetemen. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 1. pp. 8-12. (2007)

This list was generated on 2025. február 10. 10:27:10 CET.