Vissza |
Uzonyi Györgyné; Tardy Emília: Az MSZ 3726/1-76 "Tejpor (porlasztva szárított) - Minőségi követelmények" szabvány felülvizsgálatának előkészítése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (32) 2. pp. 103-109. (1986)
Uzonyi Györgyné; Molnár Ferenc: Félzsíros étkezési tehéntúró fehérjetartalmának vizsgálata amidofekete - 10 В színezékkötési módszerrel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 41-46. (1974)
Uzonyi Györgyné; Molnár Ferenc: A tej kazein- és savófehérjetartalom meghatározási módszereinek összehasonlító vizsgálatai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 165-175. (1974)
Uzonyi Györgyné: Eljárás az előrecsomagolt tejtermékek súlytűrésének megállapítására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (19) 5. pp. 273-280. (1973)
Uzonyi Györgyné: Tejfehérje sorozatvizsgálata szinezékkötési elven működő Pro Milk készülékkel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 143-149. (1971)