Czakó Mihály; Varga Kálmán: Kísérletek krémtúró és ízesített krémtúró eltarthatósági idejének növelésére. In: Tudományos közlemények, (1). pp. 49-54. (1971)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_001_049-054.pdf Letöltés (885kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 1971 |
Kötet: | 1 |
ISSN: | 0200-1381 |
Oldalak: | pp. 49-54 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39131/ |
Kulcsszavak: | Kémia, Mérnöki tudományok |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 53.; Opyt uveličeniâ vremeni soderžimosti tvoroga-pasty i aromatizovannogo tvoroga-pasty; Investigations into the increasing of the keeping-times of creamcurd and flavoured cream-curd; Versuche zur Erhöhung der Lagerungszeit von Rahmkäse und aromatisiertem Rahmkäse |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:57 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 15:39 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20881 |
Tétel nézet |