Kísérletek krémtúró és ízesített krémtúró eltarthatósági idejének növelésére

Czakó Mihály; Varga Kálmán: Kísérletek krémtúró és ízesített krémtúró eltarthatósági idejének növelésére. In: Tudományos közlemények, (1). pp. 49-54. (1971)

[thumbnail of szef_tudkozl_001_049-054.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_001_049-054.pdf

Letöltés (885kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1971
Kötet: 1
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 49-54
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39131/
Kulcsszavak: Kémia, Mérnöki tudományok
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 53.; Opyt uveličeniâ vremeni soderžimosti tvoroga-pasty i aromatizovannogo tvoroga-pasty; Investigations into the increasing of the keeping-times of creamcurd and flavoured cream-curd; Versuche zur Erhöhung der Lagerungszeit von Rahmkäse und aromatisiertem Rahmkäse
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:57
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 15:39
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20881
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet