Kovács Erzsébet: Folytonos és szakaszos eljárással készült vaj utószilárdulásának vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (1). pp. 61-66. (1971)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_001_061-066.pdf Letöltés (844kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 1971 |
Kötet: | 1 |
ISSN: | 0200-1381 |
Oldalak: | pp. 61-66 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39131/ |
Kulcsszavak: | Kémia |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 65.; Issledovanie posleduûŝej stabilizacii masla, proizvedënnogo potočnym i periodičeskim metodom; Investigation of the after-solidification of butter processed by continuous and intermittent proceduress; Untersuchung der Nachstabilisierung der mit fraktinierter bzw. kontinuierlicher Technologie hergestellten Butter |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:57 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 15:39 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20883 |
Tétel nézet |