Folytonos és szakaszos eljárással készült vaj utószilárdulásának vizsgálata

Kovács Erzsébet: Folytonos és szakaszos eljárással készült vaj utószilárdulásának vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (1). pp. 61-66. (1971)

[thumbnail of szef_tudkozl_001_061-066.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_001_061-066.pdf

Letöltés (844kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1971
Kötet: 1
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 61-66
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39131/
Kulcsszavak: Kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 65.; Issledovanie posleduûŝej stabilizacii masla, proizvedënnogo potočnym i periodičeskim metodom; Investigation of the after-solidification of butter processed by continuous and intermittent proceduress; Untersuchung der Nachstabilisierung der mit fraktinierter bzw. kontinuierlicher Technologie hergestellten Butter
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:57
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 15:39
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20883
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet