Huszka Tibor; Véha Antal: Fűszerpaprika őrlemény előállítás során alkalmazott ALPINE ULTRAPLEX berendezés szemcseméret alakító hatásának vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (11). pp. 107-112. (1983)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_011_107-112.pdf Letöltés (733kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 1983 |
Kötet: | 11 |
ISSN: | 0200-1381 |
Oldalak: | pp. 107-112 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39141/ |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 112.; Effect of ALPINE ULTRAPLEX-500 equipment on particle size preparation of milled red pepper; Der die Körnchendimension gastaltende Effekt der Anlage ALPINE- ULTRAPLEX 500 bei der Herstellung des Mahlproduktes von Gewürzpaprika; Issledovanie formuûŝego vozdejstviâ ustrojstva ALPINE ULTRAPLEX-500 na razmer zerën, primenâemogo v hode vyrabotki molotogo krasnogo perca |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:56 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 14:34 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21044 |
Tétel nézet |