Fűszerpaprika őrlemény előállítás során alkalmazott ALPINE ULTRAPLEX berendezés szemcseméret alakító hatásának vizsgálata

Huszka Tibor; Véha Antal: Fűszerpaprika őrlemény előállítás során alkalmazott ALPINE ULTRAPLEX berendezés szemcseméret alakító hatásának vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (11). pp. 107-112. (1983)

[thumbnail of szef_tudkozl_011_107-112.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_011_107-112.pdf

Letöltés (733kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1983
Kötet: 11
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 107-112
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39141/
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 112.; Effect of ALPINE ULTRAPLEX-500 equipment on particle size preparation of milled red pepper; Der die Körnchendimension gastaltende Effekt der Anlage ALPINE- ULTRAPLEX 500 bei der Herstellung des Mahlproduktes von Gewürzpaprika; Issledovanie formuûŝego vozdejstviâ ustrojstva ALPINE ULTRAPLEX-500 na razmer zerën, primenâemogo v hode vyrabotki molotogo krasnogo perca
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:56
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 14:34
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21044
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet