Huszka Tibor and Véha Antal: Fűszerpaprika őrlemény előállítás során alkalmazott ALPINE ULTRAPLEX berendezés szemcseméret alakító hatásának vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (11). pp. 107-112. (1983)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_011_107-112.pdf Download (733kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Tudományos közlemények |
Date: | 1983 |
Volume: | 11 |
ISSN: | 0200-1381 |
Page Range: | pp. 107-112 |
Language: | Hungarian |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39141/ |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 112.; Effect of ALPINE ULTRAPLEX-500 equipment on particle size preparation of milled red pepper; Der die Körnchendimension gastaltende Effekt der Anlage ALPINE- ULTRAPLEX 500 bei der Herstellung des Mahlproduktes von Gewürzpaprika; Issledovanie formuûŝego vozdejstviâ ustrojstva ALPINE ULTRAPLEX-500 na razmer zerën, primenâemogo v hode vyrabotki molotogo krasnogo perca |
Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 16:56 |
Last Modified: | 2021. Feb. 25. 14:34 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21044 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |