Fűszerpaprika őrlemény előállítás során alkalmazott ALPINE ULTRAPLEX berendezés szemcseméret alakító hatásának vizsgálata

Huszka Tibor and Véha Antal: Fűszerpaprika őrlemény előállítás során alkalmazott ALPINE ULTRAPLEX berendezés szemcseméret alakító hatásának vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (11). pp. 107-112. (1983)

[thumbnail of szef_tudkozl_011_107-112.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_011_107-112.pdf

Download (733kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1983
Volume: 11
ISSN: 0200-1381
Page Range: pp. 107-112
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39141/
Additional Information: Bibliogr.: p. 112.; Effect of ALPINE ULTRAPLEX-500 equipment on particle size preparation of milled red pepper; Der die Körnchendimension gastaltende Effekt der Anlage ALPINE- ULTRAPLEX 500 bei der Herstellung des Mahlproduktes von Gewürzpaprika; Issledovanie formuûŝego vozdejstviâ ustrojstva ALPINE ULTRAPLEX-500 na razmer zerën, primenâemogo v hode vyrabotki molotogo krasnogo perca
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:56
Last Modified: 2021. Feb. 25. 14:34
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21044

Actions (login required)

View Item View Item