Csonka Judit; Friedrich László; Pásztor-Huszár Klára; Hidas Karina; Visy Anna; Zeke Ildikó: Effect of freeze-thaw on the texture of gluten-free pie crust dough.
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
wellmann_abstracts_2018_039.pdf Letöltés (421kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Konferencia vagy workshop anyag |
---|---|
Rovatcím: | Thematic session |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Wellmann International Scientific Conference |
Dátum: | 2018 |
ISBN: | 978-963-306-589-1 |
Oldalak: | p. 39 |
Nyelv: | angol |
Kiadás helye: | Hódmezővásárhely |
Konferencia neve: | Wellmann International Scientific Conference (16.) |
Konferencia típusa: | Konferencia |
Helyszin: | Hódmezővásárhely |
Dátum: | 2018 |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/72954/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák |
Feltöltés dátuma: | 2021. júl. 14. 08:37 |
Utolsó módosítás: | 2023. feb. 22. 15:42 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/72992 |
![]() |
Tétel nézet |