Effect of freeze-thaw on the texture of gluten-free pie crust dough

Csonka Judit; Friedrich László; Pásztor-Huszár Klára; Hidas Karina; Visy Anna; Zeke Ildikó: Effect of freeze-thaw on the texture of gluten-free pie crust dough.

[thumbnail of wellmann_abstracts_2018_039.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
wellmann_abstracts_2018_039.pdf

Letöltés (421kB) | Előnézet
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Rovatcím: Thematic session
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Wellmann International Scientific Conference
Dátum: 2018
ISBN: 978-963-306-589-1
Oldalak: p. 39
Nyelv: angol
Kiadás helye: Hódmezővásárhely
Konferencia neve: Wellmann International Scientific Conference (16.)
Konferencia típusa: Konferencia
Helyszin: Hódmezővásárhely
Dátum: 2018
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/72954/
Kulcsszavak: Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
Feltöltés dátuma: 2021. júl. 14. 08:37
Utolsó módosítás: 2023. feb. 22. 15:42
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/72992
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet