Effects of combined HHP and heat treatment on nutritional quality of vitamin-C enriched liquid whole egg

Tóth Adrienn; Németh Csaba; Penksza Péter; Juhász Réka; Ayari Emna; Friedrich László: Effects of combined HHP and heat treatment on nutritional quality of vitamin-C enriched liquid whole egg.

[thumbnail of wellmann_abstracts_2018_087-088.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
wellmann_abstracts_2018_087-088.pdf

Letöltés (427kB) | Előnézet
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Rovatcím: Thematic session
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Wellmann International Scientific Conference
Dátum: 2018
ISBN: 978-963-306-589-1
Oldalak: pp. 87-88
Nyelv: angol
Kiadó: University of Szeged Faculty of Agriculture
Kiadás helye: Hódmezővásárhely
Konferencia neve: Wellmann International Scientific Conference (16.)
Konferencia típusa: Konferencia
Helyszin: Hódmezővásárhely
Dátum: 2018
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/72954/
Kulcsszavak: Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
Feltöltés dátuma: 2021. júl. 14. 15:03
Utolsó módosítás: 2023. feb. 22. 15:51
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73029
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet