Tóth Adrienn; Németh Csaba; Penksza Péter; Juhász Réka; Ayari Emna; Friedrich László: Effects of combined HHP and heat treatment on nutritional quality of vitamin-C enriched liquid whole egg.
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
wellmann_abstracts_2018_087-088.pdf Letöltés (427kB) | Előnézet |
| Mű típusa: | Konferencia vagy workshop anyag |
|---|---|
| Rovatcím: | Thematic session |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Wellmann International Scientific Conference |
| Dátum: | 2018 |
| ISBN: | 978-963-306-589-1 |
| Oldalak: | pp. 87-88 |
| Nyelv: | angol |
| Kiadó: | University of Szeged Faculty of Agriculture |
| Kiadás helye: | Hódmezővásárhely |
| Konferencia neve: | Wellmann International Scientific Conference (16.) |
| Konferencia típusa: | Konferencia |
| Helyszin: | Hódmezővásárhely |
| Dátum: | 2018 |
| Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/72954/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák |
| Feltöltés dátuma: | 2021. júl. 14. 15:03 |
| Utolsó módosítás: | 2023. feb. 22. 15:51 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73029 |
![]() |
Tétel nézet |

