Visy Anna; Csonka Judit; Hidas Karina; Friedrich László; Jónás Gábor: Effect of high pressure treatment on physical properties of raw meat batter.
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
wellmann_abstracts_2018_097.pdf Letöltés (422kB) | Előnézet |
| Mű típusa: | Konferencia vagy workshop anyag |
|---|---|
| Rovatcím: | Thematic session |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Wellmann International Scientific Conference |
| Dátum: | 2018 |
| ISBN: | 978-963-306-589-1 |
| Oldalak: | p. 97 |
| Nyelv: | angol |
| Kiadó: | University of Szeged Faculty of Agriculture |
| Kiadás helye: | Hódmezővásárhely |
| Konferencia neve: | Wellmann International Scientific Conference (16.) |
| Konferencia típusa: | Konferencia |
| Helyszin: | Hódmezővásárhely |
| Dátum: | 2018 |
| Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/72954/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák |
| Feltöltés dátuma: | 2021. júl. 14. 15:50 |
| Utolsó módosítás: | 2023. feb. 22. 15:55 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73035 |
![]() |
Tétel nézet |

