Visy Anna; Csonka Judit; Hidas Karina; Friedrich László; Jónás Gábor: Effect of high pressure treatment on physical properties of raw meat batter.
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
wellmann_abstracts_2018_097.pdf Letöltés (422kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Konferencia vagy workshop anyag |
---|---|
Rovatcím: | Thematic session |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Wellmann International Scientific Conference |
Dátum: | 2018 |
ISBN: | 978-963-306-589-1 |
Oldalak: | p. 97 |
Nyelv: | angol |
Kiadó: | University of Szeged Faculty of Agriculture |
Kiadás helye: | Hódmezővásárhely |
Konferencia neve: | Wellmann International Scientific Conference (16.) |
Konferencia típusa: | Konferencia |
Helyszin: | Hódmezővásárhely |
Dátum: | 2018 |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/72954/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák |
Feltöltés dátuma: | 2021. júl. 14. 15:50 |
Utolsó módosítás: | 2023. feb. 22. 15:55 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73035 |
Tétel nézet |