Effect of high pressure treatment on physical properties of raw meat batter

Visy Anna; Csonka Judit; Hidas Karina; Friedrich László; Jónás Gábor: Effect of high pressure treatment on physical properties of raw meat batter.

[thumbnail of wellmann_abstracts_2018_097.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
wellmann_abstracts_2018_097.pdf

Letöltés (422kB) | Előnézet
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Rovatcím: Thematic session
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Wellmann International Scientific Conference
Dátum: 2018
ISBN: 978-963-306-589-1
Oldalak: p. 97
Nyelv: angol
Kiadó: University of Szeged Faculty of Agriculture
Kiadás helye: Hódmezővásárhely
Konferencia neve: Wellmann International Scientific Conference (16.)
Konferencia típusa: Konferencia
Helyszin: Hódmezővásárhely
Dátum: 2018
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/72954/
Kulcsszavak: Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
Feltöltés dátuma: 2021. júl. 14. 15:50
Utolsó módosítás: 2023. feb. 22. 15:55
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73035
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet