Şirinyıldız Derya Deniz; Yorulmaz Aslı: Effect of pan frying conditions on the formation of 3-MCPD and glycidyl esters in different vegetable oils.
|
Cikk, tanulmány, mű
2022_icostee_109.pdf Letöltés (249kB) |
| Mű típusa: | Konferencia vagy workshop anyag |
|---|---|
| Rovatcím: | Food science |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy |
| Dátum: | 2022 |
| ISBN: | 978-963-306-853-3 |
| Oldalak: | p. 109 |
| Nyelv: | angol |
| Kiadó: | Faculty of Engineering, University of Szeged |
| Kiadás helye: | Szeged |
| Konferencia neve: | International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged) |
| Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/75186/ |
| Kulcsszavak: | Tömegspektrometria - mérés - előadáskivonat, Gázkromatográfia - előadáskivonat, Élelmiszertudomány - előadáskivonat, Analitikai kémia - élelmiszeripar - előadáskivonat, Élelmiszerkémia - előadáskivonat |
| Szakterület: | 01. Természettudományok 01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák |
| Feltöltés dátuma: | 2022. ápr. 22. 15:59 |
| Utolsó módosítás: | 2022. nov. 08. 10:46 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/75278 |
![]() |
Tétel nézet |

