Urganci Ünkan; Isik Fatma: The protective effects of dietary polyphenols on Alzheimer's disease.
Cikk, tanulmány, mű
2022_icostee_115.pdf Letöltés (242kB) |
Mű típusa: | Konferencia vagy workshop anyag |
---|---|
Rovatcím: | Food science |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy |
Dátum: | 2022 |
ISBN: | 978-963-306-853-3 |
Oldalak: | p. 115 |
Nyelv: | angol |
Kiadó: | Faculty of Engineering, University of Szeged |
Kiadás helye: | Szeged |
Konferencia neve: | International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged) |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/75186/ |
Kulcsszavak: | Polifenolok - előadáskivonat, Alzheimer-kór - előadáskivonat, Antioxidánsok - előadáskivonat, Élelmiszertudomány - előadáskivonat |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 03. Orvos- és egészségtudomány 03. Orvos- és egészségtudomány > 03.03. Egészségtudományok |
Feltöltés dátuma: | 2022. ápr. 25. 09:05 |
Utolsó módosítás: | 2022. nov. 08. 10:46 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/75284 |
Tétel nézet |