Wickramasinghe M. A.; Kananke T. C.; Sewwandi S. M.; Liyanage R.: Total dietary fiber and mineral content in some selected mushroom varieties grown in Sri Lanka.
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
2022_icostee_116.pdf Letöltés (187kB) |
Mű típusa: | Konferencia vagy workshop anyag |
---|---|
Rovatcím: | Food science |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy |
Dátum: | 2022 |
ISBN: | 978-963-306-853-3 |
Oldalak: | p. 116 |
Nyelv: | angol |
Kiadó: | Faculty of Engineering, University of Szeged |
Kiadás helye: | Szeged |
Konferencia neve: | International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged) |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/75186/ |
Kulcsszavak: | Gombák - Sri Lanka - előadáskivonat, Ásványi anyagok - élelmiszer - előadáskivonat |
Szakterület: | 01. Természettudományok 01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák |
Feltöltés dátuma: | 2022. ápr. 25. 09:19 |
Utolsó módosítás: | 2022. nov. 08. 10:46 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/75285 |
![]() |
Tétel nézet |