Hydration and oil binding properties of raw and germinated alfalfa seeds and sprouts as novel gluten-free ingredients

Djordjević Marijana; Djordjević Miljana; Šoronja-Simović Dragana; Maravić Nikola; Šereš Zita: Hydration and oil binding properties of raw and germinated alfalfa seeds and sprouts as novel gluten-free ingredients.

[thumbnail of 2022_icostee_129.pdf] Cikk, tanulmány, mű
2022_icostee_129.pdf

Letöltés (281kB)
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Rovatcím: Food science
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
Dátum: 2022
ISBN: 978-963-306-853-3
Oldalak: p. 129
Nyelv: angol
Kiadó: Faculty of Engineering, University of Szeged
Kiadás helye: Szeged
Konferencia neve: International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged)
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/75186/
Kulcsszavak: Élelmiszertechnológia - tanulmányok
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
Feltöltés dátuma: 2022. ápr. 25. 12:29
Utolsó módosítás: 2022. nov. 08. 10:46
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/75298
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet