Balogh Sándor; Snelcer Betti: Traditional and modern foods. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (6) 1. pp. 216-217. (2011)
Cikk, tanulmány, mű
agrarszemle_2011_001_suppl_216-217.pdf Letöltés (12kB) |
Absztrakt (kivonat)
The lecture aims to present the “family tree” which shows the “phylogeny“ of foods and which demonstrates that the process of product development in food industry shows a certain, largely predictable regularity.
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Rovatcím: | Innovation and sustainable development |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Agrár- és vidékfejlesztési szemle |
Dátum: | 2011 |
Kötet: | 6 |
Szám: | 1 |
ISSN: | 1788-5345 |
Oldalak: | pp. 216-217 |
Nyelv: | angol |
Kiadó: | Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar |
Kiadás helye: | Szeged |
Konferencia neve: | Traditions, innovation, sustainability (2011) (Hódmezővásárhely) |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/76074/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia, Innováció |
Megjegyzések: | Összefoglalás angol nyelven |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák |
Feltöltés dátuma: | 2022. jún. 29. 15:53 |
Utolsó módosítás: | 2022. jún. 29. 15:53 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/76109 |
Tétel nézet |