Traditional and modern foods

Balogh Sándor and Snelcer Betti: Traditional and modern foods. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (6) 1. pp. 216-217. (2011)

[thumbnail of agrarszemle_2011_001_suppl_216-217.pdf] Cikk, tanulmány, mű
agrarszemle_2011_001_suppl_216-217.pdf

Download (12kB)

Abstract

The lecture aims to present the “family tree” which shows the “phylogeny“ of foods and which demonstrates that the process of product development in food industry shows a certain, largely predictable regularity.

Item Type: Article
Heading title: Innovation and sustainable development
Journal or Publication Title: Agrár- és vidékfejlesztési szemle
Date: 2011
Volume: 6
Number: 1
ISSN: 1788-5345
Page Range: pp. 216-217
Language: English
Publisher: Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar
Place of Publication: Szeged
Event Title: Traditions, innovation, sustainability (2011) (Hódmezővásárhely)
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/76074/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszeripari technológia, Innováció
Additional Information: Összefoglalás angol nyelven
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
Date Deposited: 2022. Jun. 29. 15:53
Last Modified: 2022. Jun. 29. 15:53
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/76109

Actions (login required)

View Item View Item