Traditional and modern foods

Balogh Sándor; Snelcer Betti: Traditional and modern foods. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (6) 1. pp. 216-217. (2011)

[thumbnail of agrarszemle_2011_001_suppl_216-217.pdf] Cikk, tanulmány, mű
agrarszemle_2011_001_suppl_216-217.pdf

Letöltés (12kB)

Absztrakt (kivonat)

The lecture aims to present the “family tree” which shows the “phylogeny“ of foods and which demonstrates that the process of product development in food industry shows a certain, largely predictable regularity.

Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Rovatcím: Innovation and sustainable development
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Agrár- és vidékfejlesztési szemle
Dátum: 2011
Kötet: 6
Szám: 1
ISSN: 1788-5345
Oldalak: pp. 216-217
Nyelv: angol
Kiadó: Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar
Kiadás helye: Szeged
Konferencia neve: Traditions, innovation, sustainability (2011) (Hódmezővásárhely)
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/76074/
Kulcsszavak: Élelmiszeripari technológia, Innováció
Megjegyzések: Összefoglalás angol nyelven
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
Feltöltés dátuma: 2022. jún. 29. 15:53
Utolsó módosítás: 2022. jún. 29. 15:53
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/76109
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet