Tarek Mohamed; Cziáky Zoltán; Hegedüs István; Tarek-Tilistyák Judit: Turning sweet potato juice into probiotic beverages.
|
Cikk, tanulmány, mű
wellmann_abstracts_2021_072.pdf Letöltés (428kB) |
| Mű típusa: | Konferencia vagy workshop anyag |
|---|---|
| Rovatcím: | Thematic sessions |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Wellmann International Scientific Conference |
| Dátum: | 2021 |
| ISBN: | 978-963-306-790-1 |
| Oldalak: | p. 72 |
| Nyelv: | angol |
| Kiadó: | University of Szeged Faculty of Agriculture |
| Kiadás helye: | Hódmezővásárhely |
| Konferencia neve: | Wellmann International Scientific Conference (18.) (2021) |
| Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/76075/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák |
| Feltöltés dátuma: | 2022. júl. 12. 13:04 |
| Utolsó módosítás: | 2022. nov. 08. 13:48 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/76234 |
![]() |
Tétel nézet |

