Kimani Bernard Gitura; Anjeche Patrick Otete; Kerekes Erika Beáta; Krisch Judit; Papp Tamás; Vágvölgyi Csaba; Takó Miklós: Combined action of natural phenolics and synthetic preservatives against food spoilage yeasts.
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
wellmann_abstracts_2022_042.pdf Letöltés (185kB) |
Mű típusa: | Konferencia vagy workshop anyag |
---|---|
Rovatcím: | Thematic sessions |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Wellmann International Scientific Conference |
Dátum: | 2022 |
ISBN: | 2978-963-306-860-1 |
Oldalak: | p. 42 |
Nyelv: | angol |
Kiadó: | University of Szeged Faculty of Agriculture |
Kiadás helye: | Hódmezővásárhely |
Konferencia neve: | Wellmann International Scientific Conference (19.) (2022) (Hódmezővásárhely) |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/76076/ |
Kulcsszavak: | Mikrobiológia - előadáskivonat |
Szakterület: | 01. Természettudományok 01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák |
Feltöltés dátuma: | 2022. júl. 13. 12:46 |
Utolsó módosítás: | 2022. nov. 08. 13:48 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/76280 |
![]() |
Tétel nézet |