Tahboub Nirmeen; Krisch Judit; Kovács Kornél: Preparation of a probiotic, milk-free beverage from carrot juice.
Cikk, tanulmány, mű
wellmann_abstracts_2022_084.pdf Letöltés (113kB) |
Mű típusa: | Konferencia vagy workshop anyag |
---|---|
Rovatcím: | Thematic sessions |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Wellmann International Scientific Conference |
Dátum: | 2022 |
ISBN: | 2978-963-306-860-1 |
Oldalak: | p. 84 |
Nyelv: | angol |
Kiadó: | University of Szeged Faculty of Agriculture |
Kiadás helye: | Hódmezővásárhely |
Konferencia neve: | Wellmann International Scientific Conference (19.) (2022) (Hódmezővásárhely) |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/76076/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák |
Feltöltés dátuma: | 2022. júl. 14. 14:49 |
Utolsó módosítás: | 2022. nov. 08. 13:48 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/76322 |
Tétel nézet |