Mihalkó József: Aszalt gyümölcsök alkalmazhatóságának vizsgálata füstöltfőtt kolbász típusú termékekben.
|
Cikk, tanulmány, mű
eotvozet_010_062.pdf Letöltés (416kB) |
| Mű típusa: | Konferencia vagy workshop anyag |
|---|---|
| Rovatcím: | Élelmiszertudomány szekció |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Acta Szegediensia Collegii de Rolando Eötvös Nominati : Eötvözet |
| Dátum: | 2022 |
| Kötet: | 10 |
| ISSN: | 2062-8439 |
| ISBN: | 978-963-306-857-1 |
| Oldalak: | p. 62 |
| Nyelv: | magyar |
| Kiadó: | Szegedi Tudományegyetem Eötvös Loránd Kollégium |
| Kiadás helye: | Szeged |
| Konferencia neve: | Eötvözet (10.) (2022) (Szeged) |
| Konferencia típusa: | Konferencia |
| Helyszin: | Szeged |
| Dátum: | 2022 |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/76852/ |
| Kulcsszavak: | Húsfeldolgozás - előadáskivonat, Húsipar - előadáskivonat |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák |
| Feltöltés dátuma: | 2022. nov. 08. 14:22 |
| Utolsó módosítás: | 2022. nov. 08. 14:22 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/76922 |
![]() |
Tétel nézet |

