Mihalkó József: Aszalt gyümölcsök alkalmazhatóságának vizsgálata füstöltfőtt kolbász típusú termékekben.
Cikk, tanulmány, mű
eotvozet_010_062.pdf Letöltés (416kB) |
Mű típusa: | Konferencia vagy workshop anyag |
---|---|
Rovatcím: | Élelmiszertudomány szekció |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Acta Szegediensia Collegii de Rolando Eötvös Nominati : Eötvözet |
Dátum: | 2022 |
Kötet: | 10 |
ISSN: | 2062-8439 |
ISBN: | 978-963-306-857-1 |
Oldalak: | p. 62 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Szegedi Tudományegyetem Eötvös Loránd Kollégium |
Kiadás helye: | Szeged |
Konferencia neve: | Eötvözet (10.) (2022) (Szeged) |
Konferencia típusa: | Konferencia |
Helyszin: | Szeged |
Dátum: | 2022 |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/76852/ |
Kulcsszavak: | Húsfeldolgozás - előadáskivonat, Húsipar - előadáskivonat |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák |
Feltöltés dátuma: | 2022. nov. 08. 14:22 |
Utolsó módosítás: | 2022. nov. 08. 14:22 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/76922 |
Tétel nézet |