Boylu Meltem; Hasani Endrit: The effects of mushroom powder addition and salt reduction on emulsion stability, color and texture characteristics of sausages : [abstract].
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
proceedings_of_isaep_2022_092.pdf Letöltés (127kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Konferencia vagy workshop anyag |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems |
Dátum: | 2022 |
Kötet: | 28 |
ISBN: | 978-963-306-904-2 |
Oldalak: | p. 92 |
Nyelv: | angol |
Kiadás helye: | Szeged |
Konferencia neve: | 28th International Symposium on Analytical and Environmental Problems |
Konferencia típusa: | Konferencia |
Helyszin: | Szeged |
Dátum: | 2022. november 14-15. |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/78308/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák |
Feltöltés dátuma: | 2023. már. 17. 15:40 |
Utolsó módosítás: | 2023. már. 17. 15:40 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/78471 |
Tétel nézet |