Boylu Meltem; Hasani Endrit: The effects of mushroom powder addition and salt reduction on emulsion stability, color and texture characteristics of sausages : [abstract].
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
proceedings_of_isaep_2022_092.pdf Letöltés (127kB) | Előnézet |
| Mű típusa: | Konferencia vagy workshop anyag |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems |
| Dátum: | 2022 |
| Kötet: | 28 |
| ISBN: | 978-963-306-904-2 |
| Oldalak: | p. 92 |
| Nyelv: | angol |
| Kiadás helye: | Szeged |
| Konferencia neve: | 28th International Symposium on Analytical and Environmental Problems |
| Konferencia típusa: | Konferencia |
| Helyszin: | Szeged |
| Dátum: | 2022. november 14-15. |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/78308/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák |
| Feltöltés dátuma: | 2023. már. 17. 15:40 |
| Utolsó módosítás: | 2023. már. 17. 15:40 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/78471 |
![]() |
Tétel nézet |

