The effects of mushroom powder addition and salt reduction on emulsion stability, color and texture characteristics of sausages : [abstract]

Boylu Meltem; Hasani Endrit: The effects of mushroom powder addition and salt reduction on emulsion stability, color and texture characteristics of sausages : [abstract].

[thumbnail of proceedings_of_isaep_2022_092.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
proceedings_of_isaep_2022_092.pdf

Letöltés (127kB) | Előnézet
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
Dátum: 2022
Kötet: 28
ISBN: 978-963-306-904-2
Oldalak: p. 92
Nyelv: angol
Kiadás helye: Szeged
Konferencia neve: 28th International Symposium on Analytical and Environmental Problems
Konferencia típusa: Konferencia
Helyszin: Szeged
Dátum: 2022. november 14-15.
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/78308/
Kulcsszavak: Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
Feltöltés dátuma: 2023. már. 17. 15:40
Utolsó módosítás: 2023. már. 17. 15:40
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/78471
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet