Preparation and stability testing of flavoured whipped cream with lyophilized ingredients : [abstract]

Garzó Zsolt; Nyergesné Illés Erzsébet: Preparation and stability testing of flavoured whipped cream with lyophilized ingredients : [abstract].

[thumbnail of proceedings_of_isaep_2023_150-151.pdf] Cikk, tanulmány, mű
proceedings_of_isaep_2023_150-151.pdf

Letöltés (141kB)
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
Dátum: 2023
Kötet: 29
ISBN: 978-963-306-963-9
Oldalak: pp. 150-151
Nyelv: angol
Kiadó: University of Szeged
Kiadás helye: Szeged
Konferencia neve: 29th International Symposium on Analytical and Environmental Problems
Konferencia típusa: Konferencia
Helyszin: Szeged
Dátum: 2023. november 13-14.
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/82256/
Kulcsszavak: Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat
Szakterület: 01. Természettudományok
01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
Feltöltés dátuma: 2023. nov. 22. 13:45
Utolsó módosítás: 2023. nov. 22. 13:45
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/82400
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet