Gyümölcsnektárok cukortartalmának csökkentése szuklaróz és stevia alkalmazásával : [absztrakt]

Béres Csenge; Máté Mónika: Gyümölcsnektárok cukortartalmának csökkentése szuklaróz és stevia alkalmazásával : [absztrakt].

[thumbnail of mtg_kihivasok_konf_2023_012.pdf] Cikk, tanulmány, mű
mtg_kihivasok_konf_2023_012.pdf

Letöltés (785kB)
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században : nemzetközi magyar nyelvű tudományos konferencia
Dátum: 2023
ISBN: 978-963-306-928-8
Oldalak: p. 12
Nyelv: magyar
Kiadó: SZTE Mérnöki Kar
Kiadás helye: Szeged
Konferencia neve: Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században
Konferencia típusa: Konferencia
Helyszin: Szeged
Dátum: 2023. március 31.
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/83427/
Kulcsszavak: Élelmiszeripari technológia - gyümölcslé - előadáskivonat
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
Feltöltés dátuma: 2024. feb. 20. 12:39
Utolsó módosítás: 2024. feb. 20. 12:39
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/83812
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet