Azonos üzemből származó gyártói és sajátmárkás sertéshúsból készített virslik, illetve párizsik összehasonlító elemzése : [absztrakt]

Erdei Bálint; Kulcsár Tamás; Sustyák Dóra; Mihalkó József: Azonos üzemből származó gyártói és sajátmárkás sertéshúsból készített virslik, illetve párizsik összehasonlító elemzése : [absztrakt].

[thumbnail of mtg_kihivasok_konf_2023_039.pdf] Cikk, tanulmány, mű
mtg_kihivasok_konf_2023_039.pdf

Letöltés (793kB)
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században : nemzetközi magyar nyelvű tudományos konferencia
Dátum: 2023
ISBN: 978-963-306-928-8
Oldalak: p. 39
Nyelv: magyar
Kiadó: SZTE Mérnöki Kar
Kiadás helye: Szeged
Konferencia neve: Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században
Konferencia típusa: Konferencia
Helyszin: Szeged
Dátum: 2023. március 31.
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/83427/
Kulcsszavak: Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
Feltöltés dátuma: 2024. ápr. 15. 08:37
Utolsó módosítás: 2024. ápr. 15. 08:37
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/83839
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet