Farkas Cintia Viktória; Illés Erzsébet; Jójárt Balázs; Németh J. Lukács; Fehér Anikó; Pintér Gáborné: Különböző összetételű majonézek reológiai és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata : [absztrakt].
Cikk, tanulmány, mű
mtg_kihivasok_konf_2023_041.pdf Letöltés (603kB) |
Mű típusa: | Konferencia vagy workshop anyag |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században : nemzetközi magyar nyelvű tudományos konferencia |
Dátum: | 2023 |
ISBN: | 978-963-306-928-8 |
Oldalak: | p. 41 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | SZTE Mérnöki Kar |
Kiadás helye: | Szeged |
Konferencia neve: | Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században |
Konferencia típusa: | Konferencia |
Helyszin: | Szeged |
Dátum: | 2023. március 31. |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/83427/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - érzékszervi - majonéz - előadáskivonat |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák |
Feltöltés dátuma: | 2024. ápr. 15. 09:03 |
Utolsó módosítás: | 2024. ápr. 15. 09:03 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/83841 |
Tétel nézet |