Különböző húsalapanyagokból készített húskészítmények összehasonlító elemzése : [absztrakt]

Kulcsár Tamás and Erdei Bálint and Mihalkó József: Különböző húsalapanyagokból készített húskészítmények összehasonlító elemzése : [absztrakt].

[thumbnail of mtg_kihivasok_konf_2023_062.pdf] Cikk, tanulmány, mű
mtg_kihivasok_konf_2023_062.pdf

Download (793kB)
Item Type: Conference or Workshop Item
Journal or Publication Title: Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században : nemzetközi magyar nyelvű tudományos konferencia
Date: 2023
ISBN: 978-963-306-928-8
Page Range: p. 62
Language: Hungarian
Publisher: SZTE Mérnöki Kar
Place of Publication: Szeged
Event Title: Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században
Event Type: Conference
Event Location: Szeged
Event Dates: 2023. március 31.
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/83427/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat, Élelmiszervizsgálat - hús - előadáskivonat
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
Date Deposited: 2024. Apr. 16. 07:54
Last Modified: 2024. Apr. 16. 07:54
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/83862

Actions (login required)

View Item View Item