Növényi kivonatok hatása csemegekukorica-vörösbab konzerv egyes minőségi paramétereire : [absztrakt]

Máté Balázs János; Góczán Bálint; Máté Mónika: Növényi kivonatok hatása csemegekukorica-vörösbab konzerv egyes minőségi paramétereire : [absztrakt].

[thumbnail of mtg_kihivasok_konf_2023_069.pdf] Cikk, tanulmány, mű
mtg_kihivasok_konf_2023_069.pdf

Letöltés (601kB)
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században : nemzetközi magyar nyelvű tudományos konferencia
Dátum: 2023
ISBN: 978-963-306-928-8
Oldalak: p. 69
Nyelv: magyar
Kiadó: SZTE Mérnöki Kar
Kiadás helye: Szeged
Konferencia neve: Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században
Konferencia típusa: Konferencia
Helyszin: Szeged
Dátum: 2023. március 31.
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/83427/
Kulcsszavak: Csemegekukorica termesztése - Magyarország - előadáskivonat, Élelmiszeripari technológia - kukorica - előadáskivonat, Élelmiszervizsgálat - kukorica - előadáskivonat, Növénytermesztés - csemegekukorica - előadáskivonat
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
04. Mezőgazdaság-tudományok
04. Mezőgazdaság-tudományok > 04.01. Mezőgazdaság, erdészet, halászat
Feltöltés dátuma: 2024. ápr. 16. 09:10
Utolsó módosítás: 2024. ápr. 16. 09:10
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/83869
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet