The impact of lactic acid and ascorbic acid mixture on quality parameters of wild boar meat : [abstract]

Enkhbold Munkhnasan; Lőrincz Attila; Elayan Majd; Friedrich László; Solymosi Attila; Wieszt Balázs; Jáni Kornél; Tóth Adrienn: The impact of lactic acid and ascorbic acid mixture on quality parameters of wild boar meat : [abstract].

[thumbnail of wellmann_abstracts_2023_080.pdf] Cikk, tanulmány, mű
wellmann_abstracts_2023_080.pdf

Letöltés (436kB)
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Rovatcím: Food processing and safety, rural and sustainable development : short presentations
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Wellmann International Scientific Conference
Dátum: 2023
Kötet: 20
ISBN: 978-963-306-924-0
Oldalak: p. 80
Nyelv: angol
Kiadó: Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar
Kiadás helye: Hódmezővásárhely
Konferencia neve: 20th Wellmann International Scientific Conference
Konferencia típusa: Konferencia
Helyszin: Hódmezővásárhely
Dátum: 2023. április 3.
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/83433
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - vaddisznóhús - előadáskivonat
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
Feltöltés dátuma: 2024. már. 21. 12:50
Utolsó módosítás: 2024. már. 21. 12:50
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/84197
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet