Comparative analysis of meat products made from different meat raw materials : [abstract]

Kulcsár Tamás; Erdei Bálint; Szőke-Trenyik Eszter; Mihalkó József; Szabó P. Balázs: Comparative analysis of meat products made from different meat raw materials : [abstract].

[thumbnail of wellmann_abstracts_2023_083.pdf] Cikk, tanulmány, mű
wellmann_abstracts_2023_083.pdf

Letöltés (531kB)
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Rovatcím: Food processing and safety, rural and sustainable development : posters
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Wellmann International Scientific Conference
Dátum: 2023
Kötet: 20
ISBN: 978-963-306-924-0
Oldalak: p. 83
Nyelv: angol
Kiadó: Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar
Kiadás helye: Hódmezővásárhely
Konferencia neve: 20th Wellmann International Scientific Conference
Konferencia típusa: Konferencia
Helyszin: Hódmezővásárhely
Dátum: 2023. április 3.
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/83433
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - hús - előadáskivonat
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
Feltöltés dátuma: 2024. már. 21. 13:21
Utolsó módosítás: 2024. már. 21. 13:30
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/84200
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet