Kulcsár Tamás; Erdei Bálint; Szőke-Trenyik Eszter; Mihalkó József; Szabó P. Balázs: Comparative analysis of meat products made from different meat raw materials : [abstract].
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
wellmann_abstracts_2023_083.pdf Letöltés (531kB) |
Mű típusa: | Konferencia vagy workshop anyag |
---|---|
Rovatcím: | Food processing and safety, rural and sustainable development : posters |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Wellmann International Scientific Conference |
Dátum: | 2023 |
Kötet: | 20 |
ISBN: | 978-963-306-924-0 |
Oldalak: | p. 83 |
Nyelv: | angol |
Kiadó: | Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar |
Kiadás helye: | Hódmezővásárhely |
Konferencia neve: | 20th Wellmann International Scientific Conference |
Konferencia típusa: | Konferencia |
Helyszin: | Hódmezővásárhely |
Dátum: | 2023. április 3. |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/83433 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - hús - előadáskivonat |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák |
Feltöltés dátuma: | 2024. már. 21. 13:21 |
Utolsó módosítás: | 2024. már. 21. 13:30 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/84200 |
![]() |
Tétel nézet |