Alsobh Areej; Vatai Gyula; Bánvölgyi Szilvia: Identification of bioactive compounds using RP-HPLC analysis of some hawthorn species extracts (Crataegus Pinnatifida BGE., C. Monogyna Jacq., C. Crus-Galli) and antioxidant activity evaluation : [abstract].
|
Cikk, tanulmány, mű
wellmann_abstracts_2023_086.pdf Letöltés (436kB) |
| Mű típusa: | Konferencia vagy workshop anyag |
|---|---|
| Rovatcím: | Food processing and safety, rural and sustainable development : posters |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Wellmann International Scientific Conference |
| Dátum: | 2023 |
| Kötet: | 20 |
| ISBN: | 978-963-306-924-0 |
| Oldalak: | p. 86 |
| Nyelv: | angol |
| Kiadó: | Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar |
| Kiadás helye: | Hódmezővásárhely |
| Konferencia neve: | 20th Wellmann International Scientific Conference |
| Konferencia típusa: | Konferencia |
| Helyszin: | Hódmezővásárhely |
| Dátum: | 2023. április 3. |
| Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/83433 |
| Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat, Élelmiszerkémia - előadáskivonat |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák |
| Feltöltés dátuma: | 2024. már. 21. 13:38 |
| Utolsó módosítás: | 2024. már. 21. 13:38 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/84203 |
![]() |
Tétel nézet |

