The combined effect of lemon essential oil and lemon juice as natural preservatives in apple and grape juices : [abstract]

Putri Srie Wardani Aulia; Otegenova Aruzhan; Niramit Waminee; Szabó P. Balázs; Krisch Judit: The combined effect of lemon essential oil and lemon juice as natural preservatives in apple and grape juices : [abstract].

[thumbnail of wellmann_abstracts_2023_089.pdf] Cikk, tanulmány, mű
wellmann_abstracts_2023_089.pdf

Letöltés (436kB)
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Rovatcím: Food processing and safety, rural and sustainable development : posters
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Wellmann International Scientific Conference
Dátum: 2023
Kötet: 20
ISBN: 978-963-306-924-0
Oldalak: p. 89
Nyelv: angol
Kiadó: Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar
Kiadás helye: Hódmezővásárhely
Konferencia neve: 20th Wellmann International Scientific Conference
Konferencia típusa: Konferencia
Helyszin: Hódmezővásárhely
Dátum: 2023. április 3.
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/83433
Kulcsszavak: Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
Feltöltés dátuma: 2024. már. 22. 07:55
Utolsó módosítás: 2024. már. 22. 07:55
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/84206
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet