The influence of content of oregano essential oil on microstructural, antioxidant, barrier and antimicrobial properties of citrus pectin-based edible films : [abstract]

Kostić Marija; Bajac Branimir; Bajac Jelena; Janjušević Ljiljana; Antov Mirjana: The influence of content of oregano essential oil on microstructural, antioxidant, barrier and antimicrobial properties of citrus pectin-based edible films : [abstract].

[thumbnail of wellmann_abstracts_2023_091.pdf] Cikk, tanulmány, mű
wellmann_abstracts_2023_091.pdf

Letöltés (437kB)
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Rovatcím: Food processing and safety, rural and sustainable development : posters
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Wellmann International Scientific Conference
Dátum: 2023
Kötet: 20
ISBN: 978-963-306-924-0
Oldalak: p. 91
Nyelv: angol
Kiadó: Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar
Kiadás helye: Hódmezővásárhely
Konferencia neve: 20th Wellmann International Scientific Conference
Konferencia típusa: Konferencia
Helyszin: Hódmezővásárhely
Dátum: 2023. április 3.
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/83433
Kulcsszavak: Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat, Csomagolás - élelmiszereké - előadáskivonat
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
Feltöltés dátuma: 2024. már. 22. 08:37
Utolsó módosítás: 2024. már. 22. 08:37
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/84208
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet