Csiba Anita; Gyökér Erzsébet; Gergátz Elemér: Examination of the different processing methods effects for nutritional value of the feed flours made from slaughterhouse by-products : [abstract].
|
Cikk, tanulmány, mű
wellmann_abstracts_2019_022.pdf Letöltés (535kB) |
| Mű típusa: | Konferencia vagy workshop anyag |
|---|---|
| Rovatcím: | Thematic sessions |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Wellmann International Scientific Conference |
| Dátum: | 2019 |
| Kötet: | 17 |
| ISBN: | 978-963-306-653-9 |
| Oldalak: | p. 22 |
| Nyelv: | angol |
| Kiadó: | University of Szeged Faculty of Agriculture |
| Kiadás helye: | Hódmezővásárhely |
| Konferencia neve: | 17th Wellmann International Scientific Conference |
| Konferencia típusa: | Konferencia |
| Helyszin: | Hódmezővásárhely |
| Dátum: | 2019. május 8. |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/84265/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák |
| Feltöltés dátuma: | 2024. ápr. 08. 14:34 |
| Utolsó módosítás: | 2024. ápr. 08. 14:34 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/84342 |
![]() |
Tétel nézet |

