Development of high protein containing filling : [abstract]

Tóth Adrienn; Németh Csaba; Csurkai Tamás; Surányi József; Badak-Kerti Katalin; Penksza Péter; Friedrich László: Development of high protein containing filling : [abstract].

[thumbnail of wellmann_abstracts_2019_072.pdf] Cikk, tanulmány, mű
wellmann_abstracts_2019_072.pdf

Letöltés (410kB)
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Rovatcím: Thematic sessions
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Wellmann International Scientific Conference
Dátum: 2019
Kötet: 17
ISBN: 978-963-306-653-9
Oldalak: p. 72
Nyelv: angol
Kiadó: University of Szeged, Faculty of Agriculture
Kiadás helye: Hódmezővásárhely
Konferencia neve: 17th Wellmann International Scientific Conference
Konferencia típusa: Konferencia
Helyszin: Hódmezővásárhely
Dátum: 2019. május 8.
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/84265/
Kulcsszavak: Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
Feltöltés dátuma: 2024. ápr. 11. 12:41
Utolsó módosítás: 2024. ápr. 11. 12:41
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/84379
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet