Le Ba Thong; Kaszab Tímea; Baranyai László: Numerical simulation of yogurt viscosity during fermentation : [abstract].
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
2024_icostee_051.pdf Letöltés (164kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Konferencia vagy workshop anyag |
---|---|
Rovatcím: | Session 3. Food Science, Safety and Technologies |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy |
Dátum: | 2024 |
ISBN: | 978-963-306-986-8 |
Oldalak: | p. 51 |
Nyelv: | angol |
Kiadó: | Faculty of Engineering University of Szeged |
Kiadás helye: | Szeged |
Konferencia neve: | International conference on science, technology, engineering and economy |
Konferencia típusa: | Konferencia |
Helyszin: | Szeged |
Dátum: | 2024. május 31. |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/85001/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia - tejtermék - előadáskivonat, Élelmiszerkémia - előadáskivonat |
Szakterület: | 01. Természettudományok 01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák |
Feltöltés dátuma: | 2024. jún. 14. 08:57 |
Utolsó módosítás: | 2024. jún. 14. 08:57 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/85040 |
![]() |
Tétel nézet |