Le Ba Thong; Kaszab Tímea; Baranyai László: Numerical simulation of yogurt viscosity during fermentation : [abstract].
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
2024_icostee_051.pdf Letöltés (164kB) | Előnézet |
| Mű típusa: | Konferencia vagy workshop anyag |
|---|---|
| Rovatcím: | Session 3. Food Science, Safety and Technologies |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy |
| Dátum: | 2024 |
| ISBN: | 978-963-306-986-8 |
| Oldalak: | p. 51 |
| Nyelv: | angol |
| Kiadó: | Faculty of Engineering University of Szeged |
| Kiadás helye: | Szeged |
| Konferencia neve: | International conference on science, technology, engineering and economy |
| Konferencia típusa: | Konferencia |
| Helyszin: | Szeged |
| Dátum: | 2024. május 31. |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/85001/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia - tejtermék - előadáskivonat, Élelmiszerkémia - előadáskivonat |
| Szakterület: | 01. Természettudományok 01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák |
| Feltöltés dátuma: | 2024. jún. 14. 08:57 |
| Utolsó módosítás: | 2024. jún. 14. 08:57 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/85040 |
![]() |
Tétel nézet |

