Xhabiri Gafur; Durimishi Namik; Idrizi Xhezair; Sulejmani Erhan; Ajdari Blerta; Alija Ermira: Evaluation of rheological, sensory and nutritional qualities in gluten-free bread formulations : [abstract].
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
2024_icostee_096.pdf Letöltés (112kB) | Előnézet |
| Mű típusa: | Konferencia vagy workshop anyag |
|---|---|
| Rovatcím: | Session 3. Food Science, Safety and Technologies |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy |
| Dátum: | 2024 |
| ISBN: | 978-963-306-986-8 |
| Oldalak: | p. 96 |
| Nyelv: | angol |
| Kiadó: | Faculty of Engineering University of Szeged |
| Kiadás helye: | Szeged |
| Konferencia neve: | International conference on science, technology, engineering and economy |
| Konferencia típusa: | Konferencia |
| Helyszin: | Szeged |
| Dátum: | 2024. május 31. |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/85001/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - érzékszervi - reológiai - előadáskivonat, Gluténmentes kenyér - előadáskivonat |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák |
| Feltöltés dátuma: | 2024. jún. 17. 12:33 |
| Utolsó módosítás: | 2024. jún. 17. 12:33 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/85085 |
![]() |
Tétel nézet |

