Evaluation of rheological, sensory and nutritional qualities in gluten-free bread formulations : [abstract]

Xhabiri Gafur; Durimishi Namik; Idrizi Xhezair; Sulejmani Erhan; Ajdari Blerta; Alija Ermira: Evaluation of rheological, sensory and nutritional qualities in gluten-free bread formulations : [abstract].

[thumbnail of 2024_icostee_096.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
2024_icostee_096.pdf

Letöltés (112kB) | Előnézet
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Rovatcím: Session 3. Food Science, Safety and Technologies
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
Dátum: 2024
ISBN: 978-963-306-986-8
Oldalak: p. 96
Nyelv: angol
Kiadó: Faculty of Engineering University of Szeged
Kiadás helye: Szeged
Konferencia neve: International conference on science, technology, engineering and economy
Konferencia típusa: Konferencia
Helyszin: Szeged
Dátum: 2024. május 31.
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/85001/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - érzékszervi - reológiai - előadáskivonat, Gluténmentes kenyér - előadáskivonat
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
Feltöltés dátuma: 2024. jún. 17. 12:33
Utolsó módosítás: 2024. jún. 17. 12:33
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/85085
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet