Technológiai paraméterek hatása a vörösáruk minőségére

Patkós Erzsébet; Fehér László: Technológiai paraméterek hatása a vörösáruk minőségére. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 121-129. (1994)

[thumbnail of szef_tudkozl_017_121-129.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_017_121-129.pdf

Letöltés (800kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1994
Kötet: 17
ISSN: 0238-3756
Oldalak: pp. 121-129
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39147/
Kulcsszavak: Mérnöki tudományok
Megjegyzések: The effect of technological parameters on the quality meat-products
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:56
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 13:49
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21130
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet