Szerző: " Perecsényi Erzsébet"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 4.

Cikk, tanulmány, mű

Fábry Zoltán; Perecsényi Erzsébet; Kántor Dezső: Kalcium- és káliummeghatározási módszerek összehasonlítása ideális modell-, illetve hamumintákból készített oldatokban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (28) 1-2. pp. 25-32. (1982)

Kántor Dezső; Tabajdiné Pintér Veronika Hedvig; Nagel Vilmos; Perecsényi Erzsébet: Táptalaj-összehasonlító vizsgálatok a sörök élesztő- és tejsavbaktérium számának meghatározására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (28) 5. pp. 207-212. (1982)

Kántor Dezső; Perecsényi Erzsébet: Dohányipari termékek mikrobiológiai minőségi jellemzői I. : hazai és import dohánygyártmányok mikrobiológiai jellemzői. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 3-4. pp. 65-73. (1979)

Kántor Dezső; Tóth János; Perecsényi Erzsébet: Dohányipari termékek mikrobiológiai minőségi jellemzői II. : cigarettákból identifikált reprezentatív penésztörzsek és jelentőségük. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 3-4. pp. 75-80. (1979)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 19. 01:19:58 CEST.