Élelmiszervizsgálati közlemények című kiadvány cikkei

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 25.

2000

Az Élelmiszertörvény és a Magyar Élelmiszerkönyv értelmezése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (46) 1. pp. 20-26. (2000)

Az Élelmiszertörvény és a Magyar Élelmiszerkönyv értelmezése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (46) 3. pp. 175-183. (2000)

Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (46) 1. pp. 49-58. (2000)

Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (46) 2. pp. 115-123. (2000)

Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (46) 3. pp. 184-189. (2000)

Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (46) 4. pp. 244-255. (2000)

Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (46) 1. pp. 59-63. (2000)

Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (46) 2. pp. 124-128. (2000)

Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (46) 3. pp. 190-192. (2000)

Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (46) 4. p. 256. (2000)

Bognár Antal; Zacharias Rosemarie; Molnár Pál: Élelmiszerek tárolása a magánháztartásokban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (46) 4. pp. 195-239. (2000)

Ducsay Tamás: Az 1999. évi hatósági élelmiszer- és borellenőrzés tevékenységéről és megállapításairól. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (46) 2. pp. 67-92. (2000)

Komáromy Attiláné: Beszámoló a Technológiai Előretekintési Program (TEP) "Egészség és élettudományok" munkacsoportja által készített jelentés (helyzetkép, jövőképek, ajánlások) szakmai vitájáról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (46) 4. pp. 240-243. (2000)

Molnár Pál: Analitikai eredmények értelmezése tejre és tejtermékekre a közös piaci szabályozás keretében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (46) 2. pp. 93-107. (2000)

Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XLV. kötetéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (46) 1. pp. 3-7. (2000)

Rodler Imre: A Fodor József Országos Közegészségügyi Központ Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézete 50 éves működése és feladatai a jövőben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (46) 1. pp. 8-19. (2000)

Rácz Endre; Szerdahelyi Károlyné: A FAO/WHO Codex Alimentarius szerepe, rendszere, dokumentumai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (46) 3. pp. 131-154. (2000)

Smewing Jo: Az állagelemzés minőségjavító hatása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (46) 2. pp. 108-114. (2000)

Tóth Tiborné: Beszámoló az Euroresidue IV. rendezvényről - konferencia az élelmiszerekben található állatgyógyászati szermaradványokról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (46) 3. pp. 166-167. (2000)

Vámosné Falusi Zsuzsa: Beszámoló a 2000. február 16-i Élelmiszerbiztonsági Munkacsoport találkozóról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (46) 1. pp. 47-48. (2000)

Várkonyi Gábor: Beszámoló a "Minőségmenedzsment az élelmiszeriparban" című konferenciáról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (46) 3. pp. 167-174. (2000)

Várkonyi Gábor: Beszámoló az 1999. december 15-i EOQ MNB Élelmiszer Szakbizottság ülésről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (46) 1. pp. 43-45. (2000)

Várkonyi Gábor: Beszámoló az 1999. december 16-i HUNGEXPO Európa Központ megnyitásról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (46) 1. p. 46. (2000)

Várkonyi Gábor: Beszámoló az 1999. november 11-ei "Élelmiszer Minőségügyi Szakmai Nap" című rendezvényről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (46) 1. pp. 27-42. (2000)

Örsi Ferenc; Dobszai Árpád; Kovácsné Szabó Irma: Gumicukorka érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata a tárolási körülmények függvényében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (46) 3. pp. 155-165. (2000)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 30. 00:24:54 CEST.