Tudományos közlemények című kiadvány cikkei

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 21.

1984

Bezsilla Ernőné; Erdész Sándor: Új koncepciók a baromfiipari szabványosítás területén. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 67-68. (1984)

Bicsérdy Gyula; Facsar Imre: Energiatakarékos broilernevelő épület mikroklímája. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 41-44. (1984)

Facsar Imre; Bicsérdy Gyula: A keltetés bioklimatológiai ellenőrzése. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 31-34. (1984)

Facsar Imre; Lebovits Gábor: A keltető higiéniai ellenőrzése agarlenyomatos módszerrel. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 27-30. (1984)

György József; Szarukán Miklós: Korszerű, nagy teljesítményű gyorsfagyasztó berendezések hazai baromfiipari tapasztalatai. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 58-59. (1984)

Huszka Tibor; Vecsernyés Károly; Sebestyén György: Baromfiipari oktatáskutatás egysége az élelmiszeripari főiskola keretén belül. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 55-57. (1984)

Hídvégi Imréné; Kunos Erzsébet; Gábor Istvánné: A baromfiipari termékek minőségalakulása az országos adatok tükrében. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 68-69. (1984)

Jakab Rezső; Prokopovitsch Leó: A baromfiipar műszaki-technológiai fejlődése az exporthigiéniai követelmények szemszögéből. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 69-70. (1984)

Kiss Attila: A baromfiipari termékek csomagolásának jelenlegi helyzete és a csomagolásfejlesztés tendenciái. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 61-63. (1984)

Kiss Ferenc; Tóth Mátyás; Bokor István: A baromfiipar átszervezésének eddigi tapasztalatai, a vertikális integráció további lehetőségei. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 51-54. (1984)

Kiss István; Kovács Sándor; Kovácsné Domján Hajnalka: Csomagolt baromfi mikrobiológiai állápotának javítása ionizáló sugárzással. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 5-11. (1984)

Molnár Pál; Erdész Sándor: A komplex minősítés és a korszerű minőségellenőrzés aktuális kérdései baromfitermékeknél. In: Tudományos közlemények, (12). p. 67. (1984)

Nagy Gyula; Bicsérdy Gyula; Facsar Imre: Broilerek baromfipestis elleni immunizálása és termelési eredményeinek összefüggése. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 45-50. (1984)

Papp József: A gyártmányfejlesztés és termékszerkezet korszerűsítésének időszerű kérdései. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 57-58. (1984)

Sielaff Heinz: Az NDK baromfigazdálkodása. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 64-65. (1984)

Szép Imre: Folyékony CO2-vel történő vagonhűtés tapasztalatai és általános bevezetésének lehetőségei. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 59-61. (1984)

Sántháné Szeghy Andrea; Gábor Miklósné: Baromfizsírok avasodásának vizsgálata a tárolás során. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 19-25. (1984)

Sófalvy Ferenc; Facsar Imre; Bicsérdy Gyula; Nagy Gyula: Különböző broilerkombinációk téteményképességének összehasonlítása. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 35-40. (1984)

Tamás Károly; Cserháti Pál: A Kaposvári Állattenyésztési Kutatási Fejlesztési Termelési Egyesülés szerepe a baromfiipari ágazat fejlesztésében. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 65-67. (1984)

Tarján Veronika: Baromfihús Campylobacter mentesítése kis dózisú ionizáló sugárzással. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 13-18. (1984)

Tobak István: A lúdtermelés lehetőségei a jelenlegi külpiaci helyzet tükrében, különös figyelemmel a máj és toll értékesítésére. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 63-64. (1984)

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 20. 01:41:12 CEST.