Browse by cikk, tanulmány, mű

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Jump to: 1984
Number of items: 21.

1984

Bezsilla, Ernőné and Erdész, Sándor: Új koncepciók a baromfiipari szabványosítás területén. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 67-68. (1984)

Bicsérdy, Gyula and Facsar, Imre: Energiatakarékos broilernevelő épület mikroklímája. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 41-44. (1984)

Facsar, Imre and Bicsérdy, Gyula: A keltetés bioklimatológiai ellenőrzése. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 31-34. (1984)

Facsar, Imre and Lebovits, Gábor: A keltető higiéniai ellenőrzése agarlenyomatos módszerrel. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 27-30. (1984)

György, József and Szarukán, Miklós: Korszerű, nagy teljesítményű gyorsfagyasztó berendezések hazai baromfiipari tapasztalatai. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 58-59. (1984)

Huszka, Tibor and Vecsernyés, Károly and Sebestyén, György: Baromfiipari oktatáskutatás egysége az élelmiszeripari főiskola keretén belül. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 55-57. (1984)

Hídvégi, Imréné and Kunos, Erzsébet and Gábor, Istvánné: A baromfiipari termékek minőségalakulása az országos adatok tükrében. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 68-69. (1984)

Jakab, Rezső and Prokopovitsch, Leó: A baromfiipar műszaki-technológiai fejlődése az exporthigiéniai követelmények szemszögéből. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 69-70. (1984)

Kiss, Attila: A baromfiipari termékek csomagolásának jelenlegi helyzete és a csomagolásfejlesztés tendenciái. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 61-63. (1984)

Kiss, Ferenc and Tóth, Mátyás and Bokor, István: A baromfiipar átszervezésének eddigi tapasztalatai, a vertikális integráció további lehetőségei. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 51-54. (1984)

Kiss, István and Kovács, Sándor and Kovácsné Domján, Hajnalka: Csomagolt baromfi mikrobiológiai állápotának javítása ionizáló sugárzással. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 5-11. (1984)

Molnár, Pál and Erdész, Sándor: A komplex minősítés és a korszerű minőségellenőrzés aktuális kérdései baromfitermékeknél. In: Tudományos közlemények, (12). p. 67. (1984)

Nagy, Gyula and Bicsérdy, Gyula and Facsar, Imre: Broilerek baromfipestis elleni immunizálása és termelési eredményeinek összefüggése. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 45-50. (1984)

Papp, József: A gyártmányfejlesztés és termékszerkezet korszerűsítésének időszerű kérdései. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 57-58. (1984)

Sielaff, Heinz: Az NDK baromfigazdálkodása. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 64-65. (1984)

Szép, Imre: Folyékony CO2-vel történő vagonhűtés tapasztalatai és általános bevezetésének lehetőségei. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 59-61. (1984)

Sántháné Szeghy, Andrea and Gábor, Miklósné: Baromfizsírok avasodásának vizsgálata a tárolás során. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 19-25. (1984)

Sófalvy, Ferenc and Facsar, Imre and Bicsérdy, Gyula and Nagy, Gyula: Különböző broilerkombinációk téteményképességének összehasonlítása. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 35-40. (1984)

Tamás, Károly and Cserháti, Pál: A Kaposvári Állattenyésztési Kutatási Fejlesztési Termelési Egyesülés szerepe a baromfiipari ágazat fejlesztésében. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 65-67. (1984)

Tarján, Veronika: Baromfihús Campylobacter mentesítése kis dózisú ionizáló sugárzással. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 13-18. (1984)

Tobak, István: A lúdtermelés lehetőségei a jelenlegi külpiaci helyzet tükrében, különös figyelemmel a máj és toll értékesítésére. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 63-64. (1984)

This list was generated on 2020. július 10. 22:11:22 CEST.