Csanádi József; Fenyvessy József: A tehén-, juh-, kecsketej alkotórészeinek összehasonlító táplálkozásélettani megítélése. In: Tudományos közlemények, (20). pp. 64-70. (1999)
Gulyás László: A felvételi interjú sajátosságai. In: Tudományos közlemények, (20). pp. 25-34. (1999)
Gyeviki János; Fabulya Zoltán; Kiss Róbert: Pneumatikus működtetésű fordított inga fuzzy szabályozással. In: Tudományos közlemények, (20). pp. 46-53. (1999)
Gősi János: A műszaki diagnosztikai eljárások alkalmazásának gazdasági hatásai. In: Tudományos közlemények, (20). pp. 71-76. (1999)
Halászné Fekete Mária; Záhonyiné Racs Piroska; Szabó M.: Fűszerpaprika őrlemény színváltozásának műszeres vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (20). pp. 90-95. (1999)
Heves Csilla; Nagy Elemér; Nagy Elemérné: A CAI/CBT felhasználási lehetőségeiről. In: Tudományos közlemények, (20). pp. 77-83. (1999)
Horváthné Almássy Katalin; Bajúszné Kabók Katalin; Bara-Herczegh Ottilia: Sűrítő hidrokolloidok vizsgálata modellrendszerekben. In: Tudományos közlemények, (20). pp. 1-10. (1999)
Jankóné Forgács Judit; Lendvai Endre: A vízibaromfi feldolgozása során használt kopasztóviasz vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (20). pp. 84-89. (1999)
Kis Mária: Globalizáció és a magyar élelmiszeripar. In: Tudományos közlemények, (20). pp. 35-39. (1999)
Kígyóssy Zsolt; Csanádi József; Puskás Zs.: Kisüzemi vertikális sajtprés fejlesztése. In: Tudományos közlemények, (20). pp. 54-63. (1999)
Nagy Elemér: A szubjektív tényezők szerepe a tanulási folyamatban. In: Tudományos közlemények, (20). pp. 96-102. (1999)
Nagy Elemérné: Multimédia szerzői rendszerek szerepe a felsőoktatásban. In: Tudományos közlemények, (20). pp. 103-111. (1999)
Tanács Lajos; Tanács Lajos: Peszticides állomány kezelések hatása a búzafajták szemtermésének sikértartalmára, sikérterülésére és esésszámára. In: Tudományos közlemények, (20). pp. 11-24. (1999)
Varga László: Újabb vizsgálatok az abszorpció spektrumanalízis élelmiszeripari alkalmazhatóságáról. In: Tudományos közlemények, (20). pp. 40-45. (1999)