Szerző: " Ács Erika"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 3.

Ács Katalin; Ács Erika; Varga Mónika; Tóth Beáta; Mesterházy Ákos: Don toxin mennyiségének változása kovászos tésztában. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (12) 3. pp. 129-132. (2017)

Ács Erika; Ács Katalin; Kovács Zsuzsa; Langó Bernadett; Szabóné Czank Bernadett; Cseuz László; Matuz János: Magas antocián tartalmú búza genotípusok reológiai jellemzése. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (12) 3. pp. 133-138. (2017)

Ács Erika; Bona Lajos: A new crop opens new ways for the milling and baking industry. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 3-4. pp. 16-19. (2012)

A lista elkészítésének dátuma 2024. március 28. 16:19:57 CET.