Soós Áron; Andrási Dávid; Kovács Béla: Folyékony élelmiszerminták destruktív minta-előkészítést nem igénylő nyomelemtartalom-meghatározási lehetőségei induktív csatolású plazma tömegspektrométerrel = Possibilities of trace element content determination in liquid foods without destructive sample preparation using inductively coupled plasma mass spectrometry. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (60) 2. pp. 178-189. (2014)
Burján Zita Kata; Andrási Dávid; Győri Zoltán: A búzaliszt ásványianyag- és fehérjetartalmának változása műtrágyázás hatására ; Changes in mineral and protein content of wheat flour due to fertilizers. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (60) 1. pp. 50-57. (2014)
Soós Áron; Andrási Dávid; Kovács Béla: Belső sztenderdek alkalmazhatósága élelmiszerek induktív csatolású plazma tömegspektrometriás mikroelem-tartalmának vizsgálatában = Study on internal sztenderds for the determination of microelements by inductively coupled plasma mass spectrometer in foods. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (59) 3. pp. 106-119. (2013)
Andrási Dávid; Mátyás Berény András; Kovács Béla: Konyhasók káliumtartalmának vizsgálata = Determination of potassium content in table salts. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (59) 4. pp. 163-170. (2013)